Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare a uniquelandscaping.ro – denumite in continuare “Termeni si Conditii” stabilesc care sunt conditiile prin care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul uniquelanscaping.ro – denumit in continuare site, sau poate utiliza serviciile oferite prin intermediul site-ului.

Website-u uniquelanscaping.ro -denumit in continuare website, site, sau uniquelanscaping.ro este detinut de S.C. Unique Landscaping SRL, cu sediul in Romania, Str. Azuga nr 9 ap 22, Cluj Napoca, judetul Cluj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J12 / 3655/ 2006 cod fiscal RO 19153595, denumita in continuare Unique Landscaping

Acesti Termeni si Conditii au valoarea unui contract incheiat intre Unique Landscaping, in calitatea sa de proprietar si administrator al site-ului si de furnizor al serviciilor afisate pe uniquelandscaping.ro, si orice persoana care viziteaza site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod serviciile puse la dispozitie pe site – denumita in continuare “utilizator”.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii, sau a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia utilizatorului de a inceta de indata accesarea site-ului.

Vizitarea in continuare a site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciilor uniquelandscaping.ro constituie o acceptare in intregime si neconditionat a Termenilor si Conditiilor.

Drepturile asupra continutului din uniquelandscaping.ro

Continutul si elementele de grafica ale platformei, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori apartin Unique Landscaping si partenerilor sai si reprezinta continutul site-ului.

Continutul site-ului poate fi utilizat in scopuri de promovare astfel:

  • sunt permise link-urile catre site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “Informatii prezente pe uniquelandscaping.ro”.

Unique Landscaping isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului, in orice scop altul decat cel mentionat mai pot fi facute la adresa info@uniquelandscaping.ro.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Unique Landscaping are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori.

Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre utilizatorii platformei prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site ori prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor uniquelandscaping.ro

Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului si ale Unique Landscaping, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare.

Orice litigiu va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana din Cluj Napoca.

 

 

 

Contacteaza Unique Landscaping pe Whatsapp