Amenajarea grădinii în funcție de anotimp

Amenajarea grădinii în funcție de anotimp

Unii spun că cel mai bun sezon pentru a amenaja o grădină este toamna-iarna, pentru că: ai mai multe șanse să obții o programare la un peisagist bun, care are agenda plină în restul anului; vremea e mai umedă și favorizează plantarea și aclimatizarea bună a arborilor, arbuștilor și a florilor perene dar și a gazonului etc.

citește mai mult
Tot ce trebuie știi despre amenajarea grădinii

Tot ce trebuie știi despre amenajarea grădinii

Ai o grădină nouă sau dorești să o reamenajezi pe cea veche, dar nu știi de unde să începi? Amenajarea grădinii poate fi incitantă, dar și descurajantă. Indiferent dacă ai o bucată de teren goală sau ai moștenit o grădină deja amenajată de proprietarul anterior, poate fi dificil să știi de unde să începi și care sunt pașii.

citește mai mult
10 idei de amenajare grădini cu stil

10 idei de amenajare grădini cu stil

Din experiența noastră, o grădină cu adevărat stilată are cel puțin trei elemente importante: atracție atemporală, funcționalitate și buna administrare. Materialele folosite, proporțiile și stilul de plantare pot diferi, nu există o formulă magică. Cu toate acestea, la fel ca îmbrăcămintea

citește mai mult
Povestea unique landscaping

Povestea Unique Landscaping

De peste 8 ani, Adrian Onacă se lasă inspirat de tradiția amenajării de grădini reflectată de activitatea Societății Regale Britanice de Horticultură și aduce la Cluj, dar și în toată Transilvania, cele mai recente trenduri în amenajarea de grădini.

citește mai mult
Rhs

Membrii ai Societății Regale Britanice de Horticultură, ne ocupăm de amenajări de grădini în primul rând din pasiune.

Specialiști în detalii, pentru noi, fiecare spațiu verde sau curte este o potențaială operă de artă, căreia trebuie doar să-i punem în valoare armonia ascunsă și estetica naturală.
Contacteaza Unique Landscaping pe Whatsapp