Proiectare grădini și spații verzi

Uniquelandscaping-proiectare-gradini

Proiectarea grădinii tale din Cluj poate începe de la Unique Landscaping.
Urmărește o lucrare executată din faza de proiectare spațiu verde.

Portofoliul nostru de proiectare grădini și spații verzi și amenajarea grădinilor în Cluj și în alte localități din Transilvania, vorbește singur pentru noi.
Consult portofoliul nostru pentru idei de amenajare grădini și spații verzi.

Proiectăm grădini, parcuri și spatii verzi care pun în valoare estetica ascunsă a locației, în acord cu cele mai noi trenduri din peisagistică și urbanism.

Planificăm atent produsul finit cu ajutorul unor minuțioase simulări 3D, care conturează fidel imaginea finală a proiectului dedicat spațiului de interes.

Oferim servicii de amenajare grădini în Cluj Napoca și în localități învecinate. Pentru lucrări complexe de amenajare grădini, venim în toată Transilvania

Preferăm ca de execuție să ne ocupăm tot noi, pentru a ne asigura că grădinile sunt amenajate precis și în acord cu intențiile noastre.​

Proiectare grădini 3D & 2D

Proiectele noastre sunt opere de artă precise și funcționale! Oferim servicii de proiectare grădină 3D, planuri 2D, precum și proiectare parcuri și spații verzi.

Oferim de asemenea planuri 2D de amenajare și de infrastructură, astfel încât lucrările să poată fi executate precis și în conformitate cu intențiile noastre.

Specialiștii Unique Landscaping sunt la dispoziția ta nu doar în stadiul de proiectare gradină, ci și în cel de execuție. Mai mult, asiguram asistență de specialitate pe toată durata lucrării și oferim, la cerere, furnizori și îndrumare de specialitate pentru toate elementele de design exterior incluse în proiect.

Ce presupun serviciile noastre de proiectare gradină

Fiecare spatiu este unic, prin urmare considerăm că fiecare proiect trebuie abordat într-o manieră similară.

Proiectele noastre țin să evidențieze această unicitate, să descopere potențialul artistic și estetic al fiecărei grădini sau spațiu verde.

Reușim să valorificăm aceste spatii și să le transformăm în opere de artă! Suntem atenți, așadar, la detalii, fară a pierde din vedere armonia de ansamblu a spațiului.

Designerul John Brookes promova, în anii ‘60, ideea conform căreia gradina și orice spațiu exterior, indiferent de dimensiuni, reprezinta o prelungire a clădirii. Aceasta „camera” exterioară îndeplinește atât funcții estetice, cât și practice.

Proiectarea grădinii se realiza raportat la fațadă și structura casei. Desi puține grădini pot fi astfel planificate de la bun început, specialiștii Unique Lanscaping țin cont de toate elementele care ar putea fi sau pe care le doriți a fi incluse în proiect. În funcție de acestea, putem selecta plantele potrivite și le putem crea un microclimat adecvat.

De la poziționarea aleilor și stabilirea zonelor funcționale, până la sugestiile privind construcțiile de lemn care vă pot înfrumuseța spațiul, proiectele noastre nu scapă din vedere nici un detaliu!

În demersul de proiectare gradina 3D, includem următoarele aspecte:

Asset 17uniquelandscaping

Poziționarea aleilor, a zonelor care vor fi plantate și a tuturor zonelor funcționale (barbecue, masă, spații de joacă, terenuri de sport etc.). Proiectul va lua în calcul, bineînțeles, și toate detaliile necesare executării lui.

Asset 17uniquelandscaping

Evidențierea posibilelor diferențe de nivel de pe suprafața spațiului de interes.

Asset 17uniquelandscaping

Elementele de construcție care vor fi utilizate pe suprafața spațiului (pergole, jardiniere, fântâni sau variate construcții din lemn)

Asset 17uniquelandscaping

Sisteme de irigații și de iluminat - cele dintâi, extrem de importante pentru o întreținere adecvată a plantelor, cât și pentru un aspect îngrijit și plăcut.

Asset 17uniquelandscaping

Stabilirea unei cromatici armonioase pentru întregul proiect, care să unifice toate elementele de design exterior.

Asset 17uniquelandscaping

Concepția finisajelor care vor fi utilizate în momentul executării proiectului propus.

Indiferent de tipul de gradină pe care vi-l doriți, fie minimalistă sau o gradina care abundă în elemente decorative, fie că e formală sau mai nonconformistă, o bună planificare este întotdeauna necesară.
Apelați cu încredere la serviciile noastre de proiectare gradină, parcuri și spații verzi.
Ceea ce dumneavoastră doar vă imaginați, noi proiectam și aducem la viață!

    Completeaza formularul de mai jos pentru a ne solicita o proiectare de gradina.    Uniquelandscaping div98
    Asset 19uniquelandscaping
    Contacteaza Unique Landscaping pe Whatsapp