Pentru noi, fiecare spațiu verde sau curte este o potențială operă de artă

Asset 18uniquelandscaping
Rhs

Despre Unique Landscaping

Suntem membrii ai Societății Regale Britanice de Horticultură și ne ocupăm de amenajări de grădini în primul rând din pasiune.

Specialiști în detalii, pentru noi, fiecare spațiu verde sau curte este o potențaială operă de artă, căreia trebuie doar să-i punem în valoare armonia ascunsă și estetica naturală.

Uniquelandscaping div2
Uniquelandscapingdespre min

Am amenajat toate tipurile de spații verzi, de la grădini private, la spații de firme și parcuri.

Abordarea noastră crește de fiecare dată valoarea proprietății, prin transformarea în operă de artă.

Știm să alegem plantele în funcție de contextul preexistent, după textura și nuanțarea frunzișului și să propunem sau să creăm mobilier de grădină care se integrează nu numai prin material, ci și prin formă.

Uniquelandscapingdespre min
Uniquelandscaping40

Suntem un nucleu de arhitecți, designeri și peisagiști.

Suntem un nucleu de arhitecți, designeri și peisagiști care în urmă cu ani de zile am decis că pânza noastră este chiar natura și lucrul cu care pictăm e vegetația sau lumina.

Am amenajat grădini și alte spații deschise la Cluj-Napoca, Bistrița, Dej, Baia Mare, Zalău, Oradea, Satu Mare, Alba Iulia, Sibiu, Gherla, Turda, Târgu Mureș și am avut de fiecare dată succes, fiindcă niciodată nu ne-am abătut de la motto-ul nostru, de a crea „Grădini cu viziune artistică”.

Apariții media

Asset 7uniquelandscaping
Avem echipa de peisagiști cu cele mai multe apariții în reviste de specialitate din Transilvania.

Casa și grădina

2019
Casa și grădina
2017
Casa Lux
2016
Casa mea
2011
Casa și grădina
2014
Casa și grădina
2011
Casa Lux
2011
Casa mea
2014
Unique Landscaping se implică în comunitate
Asset 7uniquelandscaping
Unique landscaping la deco days 2023

Unique Landscaping la Deco Days 2023

Știți deja cât de importante considerăm noi că sunt întâlnirile față în față, așa că ne-am pregătit cu idei de design și servicii complete pentru orice tip de spațiu verde și ne-am instalat standul verde fix la…Deco Days 2023, singurul festival de design interior din România.
Acolo v-am primit cu drag pe voi toți, publicul iubitor de spații verzi și grădini, iubitor de natură! În Foaierul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, timp de 4 zile, între 7-10 septembrie, v-am povestit cu pasiune despre ceea ce facem noi în domeniul amenajării de grădini și spații verzi.

Partener construction & regulation cluj summit organizat de x party & networking 2023

Partener Construction & Regulation Cluj Summit organizat de X Party & Networking 2023

Unique Landscaping a fost partener în 2023 al Construction & Regulation Cluj Summit organizat de X Party & Networking. Managerul Unique Landscaping, Onacă Adrian s-a alăturat dialogului cu reprezentanții companiilor relevante din: construcții, instalații, proiectare și arhitectură, dezvoltatori imobiliari, mediul academic de profil, precum și reprezentanți ai instituțiilor și presei locale.

Partener artdesigndays 2022

Partener Artdesigndays 2022

Ni se pare important, ca specialiști în design, să susținem inițiativele comunității, în acest domeniu.
Așa că am fost bucuroși să participăm, încă de la prima ediție din 2022, la Artdesigndays Un eveniment destinat designerilor, arhitecților de interior și furnizorilor de top din România, organizat la Cluj-Napoca cu scopul de a crea noi posibilități și idei inovatoare în zona designului interior.

Detaliile fac diferența

Asset 7uniquelandscaping

Detaliile fac diferența în orice amenajare a unui spațiu verde. Totul pornește de la proiectarea inițială a amenajării grădinii, de la pregătirea solului, proiectarea, alegerea și instalarea sistemului de irigații, alegerea plantelor potrivite și calitatea lucrărilor de amenajare. Urmează ca întreținerea gazonului și a plantelor să facă din spațiul tău o oază verde de relaxare.

Răsfoiți galeria noastră pentru a obține idei pentru grădina de acasă, nevoile de amenajare sau organizarea spațiul exterior.

Asset 19uniquelandscaping
Contacteaza Unique Landscaping pe Whatsapp