Pentru noi, fiecare spațiu verde sau curte este o potențială operă de artă

Asset 18uniquelandscaping
Rhs

Despre Unique Landscaping

Suntem membrii ai Societății Regale Britanice de Horticultură și ne ocupăm de amenajări de grădini în primul rând din pasiune.

Specialiști în detalii, pentru noi, fiecare spațiu verde sau curte este o potențaială operă de artă, căreia trebuie doar să-i punem în valoare armonia ascunsă și estetica naturală.

Uniquelandscaping div2
Uniquelandscapingdespre min

Am amenajat toate tipurile de spații verzi, de la grădini private, la spații de firme și parcuri.

Abordarea noastră crește de fiecare dată valoarea proprietății, prin transformarea în operă de artă.

Știm să alegem plantele în funcție de contextul preexistent, după textura și nuanțarea frunzișului și să propunem sau să creăm mobilier de grădină care se integrează nu numai prin material, ci și prin formă.

Uniquelandscapingdespre min
Uniquelandscaping40

Suntem un nucleu de arhitecți, designeri și peisagiști.

Suntem un nucleu de arhitecți, designeri și peisagiști care în urmă cu ani de zile am decis că pânza noastră este chiar natura și lucrul cu care pictăm e vegetația sau lumina.

Am amenajat grădini și alte spații deschise la Cluj-Napoca, Bistrița, Dej, Baia Mare, Zalău, Oradea, Satu Mare, Alba Iulia, Sibiu, Gherla, Turda, Târgu Mureș și am avut de fiecare dată succes, fiindcă niciodată nu ne-am abătut de la motto-ul nostru, de a crea „Grădini cu viziune artistică”.

Apariții media

Asset 7uniquelandscaping
Avem echipa de peisagiști cu cele mai multe apariții în reviste de specialitate din Transilvania.

Casa și grădina

2019
Casa și grădina
2017
Casa Lux
2016
Casa mea
2011
Casa și grădina
2014
Casa și grădina
2011
Casa Lux
2011
Casa mea
2014

Detaliile fac diferența

Asset 7uniquelandscaping

Detaliile fac diferența în orice amenajare a unui spațiu verde. Totul pornește de la proiectarea inițială a amenajării grădinii, de la pregătirea solului, proiectarea, alegerea și instalarea sistemului de irigații, alegerea plantelor potrivite și calitatea lucrărilor de amenajare. Urmează ca întreținerea gazonului și a plantelor să facă din spațiul tău o oază verde de relaxare.

Răsfoiți galeria noastră pentru a obține idei pentru grădina de acasă, nevoile de amenajare sau organizarea spațiul exterior.

Asset 19uniquelandscaping
Contacteaza Unique Landscaping pe Whatsapp