Servicii Sisteme de irigatii

Uniquelandscaping-sisteme-irigatii

Pentru intretinerea corespunzatoare a spatiilor verzi recomandam sistemele de irigatii automatizate.

Urmariti mai jos un material de prezentare a serviciilor legate de sisteme de irigatii.

Sisteme de irigatii automatizate » singurele care asigura intretinerea corespunzatoare a spatiilor verzi

Cei mai multi dintre clientii nostri aflati la a doua amenajare de spatii verzi inteleg perfect beneficiile unei investitii de plecare in sisteme de irigatii automatizate. Despre utilitatea acestora, proprietarii de spatii verzi se conving adesea din propria experienta, suportand costuri suplimentare. Specialistii Unique Landscaping va ofera insa, din start, sisteme de irigatii automatizate – fie ca optati pentru instalatii irigat cu aspersoare, fie ca preferati un sistem de irigare prin picurare.

Numai aceste sisteme de irigatii automatizate realizeaza in acelasi timp distribuirea uniforma a apei si economisirea ei, in functie de debitul si celelalte caracteristici ale surselor de apa disponibile.

Sisteme de irigatii personalizate si eficiente

Sistemele de irigatii automatizate propuse de Unique Landscaping includ combinatii de vane, tevi, aspersoare si conexiuni electrice, personalizate in functie de caracteristicile terenului, ale surselor de apa si energie si chiar in functie de regimul precipitatiilor din zona.

Va propunem sisteme de irigatii care pot asigura oprirea automata in cazul aparitiei unor precipitatii naturale si care evita suprasolicitarea tubulaturii si a echipamentelor de irigare, suprasolicitare care poate duce la afectarea acestora din cauza depasirii parametrilor pentru care au fost proiectate.

Sistemele de irigatii automatizate tin cont de anotimp si de umiditatea aerului dintr-un anumit loc si moment al zilei, asigurand necesarul de apa in modul cel mai precis si mai adecvat. Investitia de pornire pentru aceste instalatii de irigat este recuperata in timp datorita cresterii durabilitatii amenajarii si pastrarea acesteia la standardele estetice inalte pe care ni le-am asumat.

Sisteme de irigatii gazon

Cand vine vorba de gazon, exemplul acestuia este mai mult decat relevant in contextul sistemelor de irigatii automatizate. Omniprezent in domeniul amenajarilor de spatii verzi, acesta are nevoie de un sistem de irigare adecvat.

Dorinta de a preveni uscarea gazonului poate duce la utilizarea unei cantitati excesive de apa si la imbolnavirea lui, urmata de moarte si de refacerea costisitoare a spatiului. Unique Landscaping va propune o instalatie pentru gazon care vine in intampinarea acestor probleme, la un pret avantajos si conform cu spatiul.

Uniquelandscaping div98
Uniquelandscaping irigatii 1
Serviciile noastre legate de irigatii
In dorinta noastra de a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientului, asiguram o gama completa de servicii legate de irigatii, constand in:
Asset 17uniquelandscaping

Configurarea solutiilor de irigare a gazonului, cu mai multe variante, in functie de costuri.

Asset 17uniquelandscaping

Comercializarea echipamentelor necesare sau consultanta in vederea achizitiei.

Asset 17uniquelandscaping

Instalarea sistemului de irigatie.

Asset 17uniquelandscaping

Servicii de intretinere cu echipe specializate, care fac verificari de etanseitate, curata sau inlocuiesc filtrele si duzele, verifica componenta electrica a sistemului si repornesc instalatia la venirea primaverii.

Specialistii Unique Landscaping va ajuta, astfel, sa mentineti aspectul placut, dar mai ales sanatatea spatiului verde – fie ca e vorba de un gazon, o gradina sau alt tip de spatiu deschis. Precum o opera de arta, spatiile verzi trebuie pastrate si intretinute cu grija.

Apelati cu incredere la serviciile noastre complete legate de irigatii
Ceea ce dvs. doar va imaginati, noi proiectam si aducem la viata!

    Completeaza formularul de mai jos pentru a ne solicita montarea unui sistem de irigatie.    Contacteaza Unique Landscaping pe Whatsapp