Portofoliul amenajare gradini si spatii verzi

Asset 11uniquelandscaping

Unique Landscaping detine un bogat portofoliu de gradini amenajate si spatii verzi al caror caracter pitoresc au transformat relatia acestora cu proprietarii, comunitatea locala sau de business. Cu o abordare artistica a lucrarilor, punem mereu accentul pe creatie si pe autenticitatea spatiului.

Planificam cu atentie fiecare detaliu, caci, intr-adevar, detaliile fac diferenta. Cu ajutorul simularilor 3D, clientii nostri pot intui imaginea unei gradini amenajate de catre noi, rezultatul final fiind astfel pe masura asteptarilor. Iar pentru ca rezultatele sunt graitoare, va invitam sa explorati portofoliul nostru. Veti regasi atat gradini amenajate in spatiul privat, cat si spatii verzi ale unor institutii publice si companii de renume la nivel national.

In plus, puteti descoperi inclusiv procesul de lucru – caci suntem alaturi de clientii nostri nu doar in etapa de proiectare, ci si in etapa de executie.

Abordam diferit fiecare client si fiecare proiect, intrucat spatiile isi au propria personalitate si propriul potential. Proiectele noastre au, prin urmare, tematici variate. Alegem plantele in functie de contextul preexistent, iar mobilierul de gradina este integrat armonios, atat ca material si textura, cat si ca forma si cromatica.

Importanta unei gradini amenajate in conformitate cu nevoile recreationale si estetice ale celor care o utilizeaza este evidenta nu doar in spatiul privat. Nevoia de frumos face parte din noi, ca oameni, indiferent de mediul in care ne aflam – acasa, la munca sau in miscare. Acasa, o gradina poate fi un refugiu, un sanctuar dedicat linistii, un spatiu in care timpul incetineste si ne permite sa ne conectam cu propria persoana. La munca, o gradina creeaza o atmosfera placuta, vie, mai ancorata in mediul natural si poate fi chiar o sursa de motivatie si inspiratie pentru angajati.

Specialistii Unique Landscaping includ in proiectele dezvoltate toate aceste aspecte mai subtile ce tin de amenajarea unei gradini. Caci, alaturi de estetica si arhitectura spatiului, importanta este si emotia pe care artistul peisagist reuseste sa le-o induca celor care interactioneaza cu spatiul.

Va inspira proiectele noastre si va doriti o gradina amenajata pe placul dumneavoastra?

Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii!

1 2000 mp de zen min
Armonie-cromatica-min
Arta in gradina min
Frame 4 artarul min
Frame 5 potentialul cataratoarelor min
Frame 4 artarul min 1
Cortenul si formele lui min
Frame 8 anotimpuri minb
Frame 9 stanci min
Frame 10 30mp min
Frame 11 simturilor min 1
Frame 12 minimalista min 1
Munti de piatra de vistea min
Frame 14 natura min
Frame 15 spatii industriale min
Frame 16 conifere min 1
Frame 17 zone mici si colorate min
Frame 18 1
Autenticitatea spatiului min 1
Iazuri irezistibile min
Amenajare gradina alba 700mp
2000 metri patrati de zen min
Armonie cromatica min 1 1
Arta in gradina min 1
Artarul in centrul atentiei min
Potentialul cataratoarelor min
Efectul dali min
Cortenul si formele lui min 1
Cromatica pe anotimpuri min 1
Stanci si obiecte de arta min
Numai-30-de-metri-patrati-min
Incatarea simturilor min
Minimalista si surprinzatoare min
Munti de piatra de vistea min 1
Sculptorul numit natura min
Spatii industriale min
Un hectar de conifere min
Zone mici si colorate min 1
Gradina pentru pasari min 1
Autenticitatea spatiului hover 1
Iazuri irezistibile hover 1
Amenajare gradina alba 700mp hover
Asset 19uniquelandscaping
Contacteaza Unique Landscaping pe Whatsapp