Unique Landscaping la Deco Days 2023

 

Deco days stand

Știți deja cât de importante considerăm noi că sunt întâlnirile față în față, așa că ne-am pregătit cu idei de design și servicii complete pentru orice tip de spațiu verde și ne-am instalat standul verde fix la…Deco Days 2023, singurul festival de design interior din România.

Acolo v-am primit cu drag pe voi toți, publicul iubitor de spații verzi și grădini, iubitor de natură! În Foaierul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, timp de 4 zile, între 7-10 septembrie, v-am povestit cu pasiune despre ceea ce facem noi în domeniul amenajării de grădini și spații verzi.

Voi ne-ați admirat portofoliul și unii chiar ați discutat despre grădina sau spațiul verde rezidențial / comercial / industrial cu experții noștri peisagiști.

Și nu în ultimul rând, ați putut vedea o mostră a modului în care poate fi transformat total un spațiu: terasa de la Deco Days, amenajată ca un spațiu de outdoor living spectaculos – un efort de echipă la care a contribuit și Unique Landscaping.

Organizatorii Deco Days 2023 au scris chiar mai bine decât am putea spune noi, despre ceea ce ne caracterizează:

Unique Landscaping / Amenajari grădini este unul dintre expozanții noștri remarcabili. Această echipă creativă și dedicată aduce la evenimentul nostru un strop de prospețime și inovație în amenajarea grădinilor, atât prin prezența ca expozant, cât și prin implicarea în amenajarea terasei, un proiect colaborativ, denumit Outdoor Living.

La Deco Days 2023 avem oportunitatea de a explora arta lor unică în amenajarea spațiilor verzi. De la grădini urbane moderne la peisaje rustice, Unique Landscaping aduce o abordare proaspătă și inspirată în fiecare proiect.

Deco days terasa
Deco days n

Moment de conectare și revedere

Nu putem să nu menționăm și o frumoasă reîntâlnire dintre managerul Unique Landscaping, Adrian Onacă și unul dintre vechii și dragii noștri colaboratori, Adela Parvu, blogger apreciat,  una din penițele remarcabile care a scris despre noi în reviste de specialitate!

Whatsapp image 2023 09 10 at 17. 46. 04

Deco Days a fost gândit ca un accelerator de design interior iar cea de-a 8-a ediţie a evenimentului a adus împreună comunitatea de business și de design interior și exterior din România.

Vezi cum a fost la Deco Days 2023

Alte evenimente din comunitate

Partener construction & regulation cluj summit organizat de x party & networking 2023

Partener Construction & Regulation Cluj Summit organizat de X Party & Networking 2023

Unique Landscaping a fost partener în 2023 al Construction & Regulation Cluj Summit organizat de X Party & Networking. Managerul Unique Landscaping, Onacă Adrian s-a alăturat dialogului cu reprezentanții companiilor relevante din: construcții, instalații, proiectare și arhitectură, dezvoltatori imobiliari, mediul academic de profil, precum și reprezentanți ai instituțiilor și presei locale.

citește mai mult
Partener artdesigndays 2022

Partener Artdesigndays 2022

Ni se pare important, ca specialiști în design, să susținem inițiativele comunității, în acest domeniu.
Așa că am fost bucuroși să participăm, încă de la prima ediție din 2022, la Artdesigndays Un eveniment destinat designerilor, arhitecților de interior și furnizorilor de top din România, organizat la Cluj-Napoca cu scopul de a crea noi posibilități și idei inovatoare în zona designului interior.

citește mai mult
Contacteaza Unique Landscaping pe Whatsapp