Proiectare gradini si spatii verzi

Uniquelandscaping-proiectare-gradini

Proiectarea gradinii tale din Cluj poate incepe de la Unique Landscaping.
Urmareste o lucrare executata din faza de proiectare spatiu verde.

Portofoliul nostru de proiectare gradini si spatii verzi si amenajarea gradinilor in Cluj si in alte localitati din Transilvania, vorbeste singur pentru noi.

Consulta portofoliul nostru pentru idei de amenajare gradini si spatii verzi.

Proiectam gradini, parcuri si spatii verzi care pun in valoare estetica ascunsa a locatiei, in acord cu cele mai noi trenduri din peisagistica si urbanism.

Planificam atent produsul finit cu ajutorul unor minutioase simulari 3D, care contureaza fidel imaginea finala a proiectului dedicat spatiului de interes.

Oferim servicii de amenajare gradini in Cluj Napoca si in localitati invecinate. Pentru lucrari complexe de amenajare gradini, venim in toata Transilvania

Preferam ca de executie sa ne ocupam tot noi, pentru a ne asigura ca gradinile sunt amenajate precis si in acord cu intentiile noastre.

Proiectare gradini 3D & 2D

Proiectele noastre sunt opere de arta precise si functionale! Oferim servicii de proiectare gradina 3D, planuri 2D, precum si proiectare parcuri si spatii verzi.

Oferim de asemenea planuri 2D de amenajare si de infrastructura, astfel incat lucrarile sa poata fi executate precis si in conformitate cu intentiile noastre.

Specialistii Unique Landscaping sunt la dispozitia ta nu doar in stadiul de proiectare gradina, ci si in cel de executie. Mai mult, asiguram asistenta de specialitate pe toata durata lucrarii si oferim, la cerere, furnizori si indrumare de specialitate pentru toate elementele de design exterior incluse in proiect.

Ce presupun serviciile noastre de proiectare gradina

Fiecare spatiu este unic, prin urmare consideram ca fiecare proiect trebuie abordat intr-o maniera similara.

Proiectele noastre tin sa evidentieze aceasta unicitate, sa descopere potentialul artistic si estetic al fiecarei gradini sau spatiu verde.

Reusim sa valorificam aceste spatii si sa le transformam in opere de arta! Suntem atenti, asadar, la detalii, fara a pierde din vedere armonia de ansamblu a spatiului.

Designerul John Brookes promova, in anii ‘60, ideea conform careia gradina si orice spatiu exterior, indiferent de dimensiuni, reprezinta o prelungire a cladirii. Aceasta „camera” exterioara indeplineste atat functii estetice, cat si practice.

Proiectarea gradinii se realiza raportat la fatada si structura casei. Desi putine gradini pot fi astfel planificate de la bun inceput, specialistii Unique Lanscaping tin cont de toate elementele care ar putea fi sau pe care le doriti a fi incluse in proiect. In functie de acestea, putem selecta plantele potrivite si le putem crea un microclimat adecvat.

De la pozitionarea aleilor si stabilirea zonelor functionale, pana la sugestiile privind constructiile de lemn care va pot infrumuseta spatiul, proiectele noastre nu scapa din vedere nici un detaliu!

In demersul de proiectare gradina 3D, includem urmatoarele aspecte:

Asset 17uniquelandscaping

Pozitionarea aleilor, a zonelor care vor fi plantate si a tuturor zonelor functionale (barbecue, masa, spatii de joaca, terenuri de sport etc.).Proiectul va lua in calcul, bineinteles, si toate detaliile necesare executarii lui.

Asset 17uniquelandscaping

Evidentierea posibilelor diferente de nivel de pe suprafata spatiului de interes.

Asset 17uniquelandscaping

Elementele de constructie care vor fi utilizate pe suprafata spatiului (pergole, jardiniere, fantani sau variate constructii din lemn)

Asset 17uniquelandscaping

Sisteme de irigatii si de iluminat - cele dintai, extrem de importante pentru o intretinere adecvata a plantelor, cat si pentru un aspect ingrijit si placut.

Asset 17uniquelandscaping

Stabilirea unei cromatici armonioase pentru intregul proiect, care sa unifice toate elementele de design exterior.

Asset 17uniquelandscaping

Conceptia finisajelor care vor fi utilizate in momentul executarii proiectului propus.

Indiferent de tipul de gradina pe care vi-l doriti, fie minimalista sau o gradina care abunda in elemente decorative, fie ca formala sau mai nonconformista, o buna planificare este intotdeauna necesara.
Apelati cu incredere la serviciile noastre de proiectare gradina, parcuri si spatii verzi.
Ceea ce dvs. doar va imaginati, noi proiectam si aducem la viata!

    Completeaza formularul de mai jos pentru a ne solicita o proiectare de gradina.


    Uniquelandscaping div98
    Asset 19uniquelandscaping