Sisteme irigații - Unique Landscaping
Sisteme de irigații
Pentru întreținerea corespunzătoare a spațiilor verzi recomandăm sistemele de irigații automatizate. Acestea asigură distribuirea uniformă a apei și economisirea ei, în funcție de debitul și celelalte caracteristici ale surselor de apă disponibile. Sistemele de irigații automatizate țin cont de anotimp și de umiditatea aerului dintr-un anumit loc și moment al zilei, asigurând necesarul de apă în modul cel mai precis și mai adecvat.

Sistemele de irigații automatizate propuse de Unique Landscaping includ combinații de vane, țevi, aspersoare și conexiuni electrice, personalizate în funcție de caracteristicile terenului, ale surselor de apă și energie și chiar regimul precipitațiilor din zonă.

Sistemele pe care vi le propunem pot asigura oprirea automată în cazul apariției unor precipitații naturale și evită suprasolicitarea tubulaturii și a echipamentelor de irigare, care poate duce la afectarea acestora din cauza depășirii parametrilor pentru care au fost proiectate.

Serviciile noastre legate de irigații
În dorința noastră de a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor clientului, asigurăm o gamă completă de servicii legate de irigații, constând în:

Configurarea soluțiilor de irigare a gazonului, cu mai multe variante, în funcție de costuri.

Comercializarea echipamentelor necesare sau consultanță în vederea achiziției.

Montarea sistemului.

Servicii de întreținere cu echipe specializate, care fac verificări de etanșeitate, curăță sau înlocuiesc filtrele și duzele, verifică componenta electrică a sistemului și repornesc instalația la venirea primăverii.