Uniquelandscaping-sisteme-irigatii

Sisteme irigatii

Sisteme irigatii

Pentru intretinerea corespunzatoare a spatiilor verzi recomandam sistemele de irigatii automatizate. Acestea asigura distribuirea uniforma a apei si economisirea ei, in functie de debitul si celelalte caracteristici ale surselor de apa disponibile. Sistemele de irigatii automatizate tin cont de anotimp si de umiditatea aerului dintr-un anumit loc si moment al zilei, asigurand necesarul de apa in modul cel mai precis si mai adecvat.

Sistemele de irigatii automatizate propuse de Unique Landscaping includ combinatii de vane, tevi, aspersoare si conexiuni electrice, personalizate in functie de caracteristicile terenului, ale surselor de apa si energie si chiar regimul precipitatiilor din zona.

Sistemele pe care vi le propunem pot asigura oprirea automata in cazul aparitiei unor precipitatii naturale si evita suprasolicitarea tubulaturii si a echipamentelor de irigare, care poate duce la afectarea acestora din cauza depasirii parametrilor pentru care au fost proiectate.

Urmareste aici un material de prezentare

Uniquelandscaping div98
Uniquelandscaping irigatii 1
Serviciile noastre legate de irigatii
In dorinta noastra de a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientului, asiguram o gama completa de servicii legate de irigatii, constand in:
Asset 17uniquelandscaping

Configurarea solutiilor de irigare a gazonului, cu mai multe variante, in functie de costuri.

Asset 17uniquelandscaping

Comercializarea echipamentelor necesare sau consultanta in vederea achizitiei.

Asset 17uniquelandscaping

Montarea sistemului.

Asset 17uniquelandscaping

Servicii de intretinere cu echipe specializate, care fac verificari de etanseitate, curata sau inlocuiesc filtrele si duzele, verifica componenta electrica a sistemului si repornesc instalatia la venirea primaverii.

Asset 19uniquelandscaping